Musicoteràpia: principis i aplicacions pràctiques. Entrevista en IB3 ràdio

Publicat En mar 11, 2016 En Entrevistes | 0 comentaris

El passat 4 de març he tingut el plaure de ser convidada per Rafael Gallego i Maria Antonia Suau a participar al programa de IB3 “Al dia”, per parlar del que més m’apassiona: la musicoteràpia. He tingut l’oportunitat d’explicar una mica el que faig, com ho faig i perquè.

A més l’entrevista compta amb aportacions de musicoterapeutes com Montserrat Gimeno, que ha il·lustrat la situació de la musicoteràpia a Espanya, i Gabriela Guaglione, que ha explicat perquè s’ha creat la Associació Balear de Musicoterapeutes. 

Entre una cançó i una altra, tocant fins i tot algun instrument “diferent”, hem passat una mitja hora molt agradable.

No conto més: us convido a escoltar l’entrevista i a compartir-la, perquè la professió del musicoterapeuta es conegui cada vegada més.

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>